Καλώς ήλθατε στην Εργάνη

Στο Μεσαιωνικό Χωριό Μεστών

Τα διαμερίσματα Εργάνη βρίσκονται στον παραδοσιακό διατηρητέο οικισμό των Μεστών, στα Μαστιχοχώρια της Χίου. Ένα μεσαιωνικό καστροχώρι, ιδανικό για ηρεμία και χαλάρωση, κοντά στις εξαιρετικές παραλίες της νότιας Χίου.

Στα διαμερίσματα Εργάνη θα ζήσετε την εμπειρία της ζωής στο διάσημο Μαστιχοχώρι, θα γνωρίσετε τον πολιτισμό της Μαστίχας, και θα ταξιδέψετε στον χρόνο, χωρίς να στερηθείτε ούτε στιγμή τις σύγχρονες ανέσεις. Δείτε το site του προμηθευτή μας για τα παραδοσιακά δομικά υλικά.

Ανακαλύψτε τα διαμερίσματά μας

Πρώτο Διαμέρισμα

Το μεγαλύτερο διαμέρισμα έκτασης 29 τ.μ.διαθέτει διπλό κρεβάτι, καναπέ που γίνεται κρεβάτι και φιλοξενεί με άνεση ένα ζευγάρι ή μία τετραμελή οικογένεια. Διαθέτει κουζίνα, μπάνιο, τζάκι, και πρόσβαση στην κοινόχρηστη εσωτερική βεράντα ή πουντί, όπως λέγεται στα Μεστά, και στην ταράτσα.

Περισσότερα

Δεύτερο Διαμέρισμα

Το δεύτερο διαμέρισμα έκτασης23 τ.μ.διαθέτει δύο μονά κρεβάτια, κουζίνα, μπάνιο και τζάκι. Έχει επίσης πρόσβαση στην κοινόχρηστη εσωτερική βεράντα και στην ταράτσα.

Περισσότερα
Ergani Studios

Τα Μεστά & η Χίος

Γαλήνη. Δράση & Πολιτισμός.

Η μυροβόλος Χίος βρίσκεται στο ανατολικό Αιγαίο και είναι το πέμπτο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας. Γνωστή από την αρχαιότητα για την μαστίχα, το μοναδικό αυτό προϊόν που παράγεται μόνο στο νότιο τμήμα του νησιού.

Περισσότερα